« Następny   [PRZEŁADUJ]   Poprzedni »
[POWRÓT DO FORUM] [ZALOGUJ SIĘ] [Sortuj: Kaskadowo] [SZUKAJ]

[Admin/Moderator] [Użytkownik] [Stały Użytkownik] [Member]

• Ceny szelek profesjonalnych
  • Autor: glebojadOdp: 6Ostatni: bimbrownik

Jak w temacie. Orientuje sie ktos w cenach szelek ? Mam na mysli szelki 3" i wieksze czyli niedostepne dla nas prostych zjadaczy chleba:) Pytam z Ciekawosci zebym mogl sobie porownac jak sie ma ta cena do tego ile nas wychodzi zrobienie:) Szukalem w necie ale albo nie ma takich szelek albo nie jest podana nigdzie cena;/
    » glebojad - 21-02-10 08:57

Re. glebojad: Na innym forum pewien osobnik pisal ze o wiele bardziej oplaca sie sprowadzic czelki z chin niz samemu zrobic, mowil ze duza szelka wychodzi ok 1zl wraz z kosztem transportu, dlatego tez prawie nikt nie produkuje piro w europie
    » Ripper87 - 21-02-10 12:58

Re. glebojad: Ale jak się kupi i wystrzeli taki "hiń¶kie" szelki to nie ma się satysfakcji, "że to moje!".
    » PiroBojd - 21-02-10 17:50

Re. PiroBojd: ja jebe;d hiŃskie
    » Xantor - 21-02-10 17:54

Re. Xantor: o to mi chodziło ;d
    » PiroBojd - 21-02-10 17:55

Re. Ripper87: "Bomby cylindryczne wielostopniowe o wysokim poziomie ró¿norodnosci efektu europejskich firm prod.
    Niemcy, Włochy, Hiszpania" Czesc oferty pokazow jakiejs tam firmy. Szelki chinskie pojawiaja sie tam tylko w najtanszym pakiecie.
    Co do zabawy to wiadome ze zrobic samemu jest bosko i nie mam zamiaru kupowac tego komercyjnego swinstwa:P

» glebojad - 21-02-10 19:55

Re. PiroBojd: w sumie to tak jak z chińskimi koszulkami wiesz jakim kosztem s± produkowane, kto je robi itd. dlatego cena jest taka a nie inna
    » bimbrownik - 18-03-10 17:18

[0.04139 s.]   [POWRÓT DO FORUM]

The Forum (Ver. 4.21) © PIROPORTAL.ORG [ZbYcH]