« Następny   [PRZEŁADUJ]   Poprzedni »
[POWRÓT DO FORUM] [ZALOGUJ SIĘ] [Sortuj: Wg. Kolejności] [SZUKAJ]

[Admin/Moderator] [Użytkownik] [Stały Użytkownik] [Member]

• szukam porad od ludzi z doswiadczen
  • Autor: MAGGOTOdp: 10Ostatni: pirmen

szukam porad co do zrobienia czegos konkretniejszego niz puszka z dezodorantem w ogniu plus szczał wiatrówka (efekt coprawda zajebisty taka mini grzyb atomowy, ognia wpizdu :D), cos mocniejszego, jak to zrobic i gdzie dostac potrzebne do tego materiały?
    » MAGGOT - 16-05-07 12:35

Eeee kolo rusz kuper i poszukaj w dziale PIROTECHNIKA informacji a nie uderzaj od razu w forum (szukanie naprawde nie boli) a co do tego co skąd wziąsć to na tej stronce w dziale PIROTECHNIKA też znajduje się taki poddział w którym są adersy sklepów(a poza tym to na vmc.pl na forum jest taki dział "giełda" tam znajdziesz dużo ciekawych ofert ( no możesz próbować tutaj przez MSG ale kto tu jakieś odczynniki sprzedaje to ja niestety nie wiem).pzdr.
    » pirmen - 27-05-07 17:39

kup puszkę z propanem cena ok 10 zł i posyp termitem .
    » Dominik - 16-05-07 13:48

po czym oddaj na nia mocz i pojdz pograc na playstation
    » Grzybek - 16-05-07 16:14

na brainiac coś takiego widziałem tylko że z dużą butlą do kuchenki gazowej .
    » Dominik - 16-05-07 16:17

Konkretnego? Pierogi ruskie polecam. Jeżeli pojawia się problem znalezienia informacji na tej stronie to tym bardziej za pirotechnikę się nie zabieraj.
    » ZBYCH - 16-05-07 13:18

http://www.chemik.vitnet.pl/ar ticles.php?id=35
    to ci się przyda
    a dwa co do dezodorantu z grzybem ?
    postaw dezodorant (najlepiej ojca :P) a przednim paląca się zapalniczke (tzn żeby nie trzeba było trzymać aby był ogień)
    a teraz strzel w dezodorant
    życzę miłej zabawy i przeżycia kolejnego dnia :)

» Target - 16-05-07 13:15

http://www.chemik.vitnet.pl/ar ticles.php?id=35
    » Target - 16-05-07 13:15

zrob se fugasa a jak go zrobic to se na necie poszukaj np. w googlach.
    » Lund - 16-05-07 12:46

hehe nie jestem zadnym pirotechnikiem i sie za takiego nie uwazam, z chemi jestem lama, oddałem mocz i pograłem na plejstejszon :) i nic sie nie stało :) wiem ze mnie wysmiejecie nawet fajnie sie to pozniej czyta :) ale zrobiłem cos wiekszego ustawiłem 5 dezodorantów (w tym jeden ojca:)) na palącej sie desce w zadku strzeliłem wiatrówka było tak ciemno jak jeb... w zyciu tyle ognia nie widziałem, kupa w majtach tyle wam powiem, teraz mozecie jezdzic po mnie dzieciak , poje... itp ja tu kiedys zlukam i posmieje sie, wiem ze tu same szpece i chemicy ja sie nie znam i tyle wyzywac sie po fredzlu strzelajacym w dezodoranty :D
    pozdro dla was !

» MAGGOT - 25-05-07 11:24

Heheheheh zaraz tam "szpece" (chociaż niektórzy koledzy to można powiedzieć że naprawde fachowcy nie wszyscy ale co niektórzy). A co do chemii: to jednak jakieś podstawy trza miec ażeby się za piro wogóle brać(tzn. umieć wzory niektórych substancji itd.). A jeśli o mnie chodzi to ja wręcz uwielbiam chemie (średnia 5,0 coś chyba znaczy):)).
    PS: jak ty tak kochasz ten dezodorant to se ksywke zmień na : DEOMEN albo coś w tym stylu.

» pirmen - 27-05-07 17:33

[0.06854 s.]   [POWRÓT DO FORUM]

The Forum (Ver. 4.21) © PIROPORTAL.ORG [ZbYcH]